Νεκρή σε κάδο απορριμμάτων βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα

Τραγικός επίλογος στις έρευνες

Το χειρότερο δυνατό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη, η οποία αγνοείτο από τα ξημερώματα, καθώς η σορός της βρέθηκε αργά το βράδυ μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος πατέρας της, που κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ομολόγησε προφορικά ότι αυτός σκότωσε το παιδί του και υπέδειξε στους αστυνομικούς τον κάδο που είχε πετάξει τη σορό της εξάχρονης. Η σορός του παιδιού βρέθηκε μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Υπενθυμίζεται ότι το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert για το κοριτσάκι, αφού το πρωί ο πατέρας της - πρώην αστυνομικός - δήλωσε την εξαφάνισή της στον τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίσθηκε η 6χρονη Στέλλα κρίνονταν ύποπτες, δεδομένου ότι το παιδί την ώρα που εξαφανίστηκε – σχεδόν ξημερώματα – δεν φορούσε παπούτσια και αντιμετωπίζει και προβλήματα βάδισης. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της έλειπε από το σπίτι καθώς νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Ο πατέρας του παιδιού κλήθηκε για κατάθεση στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, όπου φέρεται να υπέπεσε σε αντιφάσεις. 

Το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδάκι το οποίο κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την 6χρονη Στέλλα, την ώρα που εξαφανίστηκε.