«Το έμφραγμα έκανε μεγάλη ζημιά στον οργανισμό της Αρλέτας»

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια συμπληρώνει σήμερα δύο μήνες νοσηλείας στην εντατική, χωρίς σημάδια βελτίωσης

Ο αγώνας συνεχίζεται για την Αρλέτα, η οποία συμπληρώνει σήμερα δύο μήνες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα».

Η 72χρονη ερμηνεύτρια, η οποία στις αρχές του Φεβρουαρίου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μαζί με έμφραγμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται, χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Η φαρμακευτική αγωγή ήταν και παραμένει ο πιο σημαντικός σύμμαχος του επιστημονικού προσωπικού, το οποίο καταβάλλει προσπάθειες για να κρατήσει την αγαπημένη ερμηνεύτρια στη ζωή.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου «Αγία Ολγα» Μιχάλης Κούρτης μίλησε στην «Εspresso» για την κλινική εικόνα της και ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτικός: «Εχει βγει από τα μηχανήματα. Είναι ξύπνια και αναπνέει μόνη της. Ωστόσο οι θεράποντες γιατροί δεν κρίνουν σκόπιμη τη μεταφορά της -προς το παρόν- από τη ΜΕΘ σε κανονικό δωμάτιο». Το έμφραγμα έχει κάνει τόσο μεγάλη ζημιά στον οργανισμό της Αριάδνης-Νικολέτας Τσάπρα, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, που δεν επέτρεψε στους γιατρούς να επέμβουν και να τοποθετήσουν stent.