Αποτροπιασμός Καμίνη για τα ναρκωτικά στον πεζόδρομο της Μασσαλίας

Την πρότασή του για δημιουργία χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών επαναλαμβάνει ο δήμαρχος Αθηναίων

Αγανάκτηση και αποτροπιασμό για την ανομία που συνεχίζει να επικρατεί στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, δίπλα ακριβώς από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις που έχει απευθύνει προς τους αρμόδιους κυβερνητικούς και κρατικούς παράγοντες, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο δήμος, χθες το βράδυ ματαιώθηκε εκδήλωση φοιτητών στο Πνευματικό Κέντρο «όταν δεκάδες συμμετέχοντας δέχθηκαν επίθεση από παρευρισκόμενους στον πεζόδρομο», ο οποίος όπως αναφέρει έχει μετατραπεί σε πιάτσα ναρκωτικών εδώ και μήνες.

Σε γραπτή του δήλωση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καμίνης επισημαίνει ότι «έχουν περάσει δέκα μήνες από τότε που, με επιστολή μου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζήτησα επιτακτικά σχέδιο αστυνόμευσης για την περιοχή γύρω από τη Νομική, τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και την Εθνική Βιβλιοθήκη, που βρίσκονται στο έλεος των εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών».

Παράλληλα, ο κ. Καμίνης, επαναλαμβάνει την πρότασή του, για τη δημιουργία χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία και διαβεβαιώνοντας ότι ο δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να συμβάλλει σε αυτό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...