Πρόβλεψη της Βιργινίας Λεούση: Εγώ το 2017 θα πεθάνω

Η γνωστή αστρολόγος πέθανε σήμερα, έπειτα από ενάμιση μήνα νοσηλείας στην εντατική

Συγκλονισμένη από τον θάνατο της φίλης της, Βιργιανία Λέουση, είναι η Νένα Χρονοπούλου, η οποία την αποχαιρέτησε με κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό της blog. 

"Η σημερινή ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας γιατί «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας Βιργινία Λεούση" έγραψε η ηθοποιός. Αυτό όμως που είναι ανατριχιαστικό είναι η αποκάλυψη ότι η γνωστή αστρολόγος, είχε προβλέψει τον θάνατό της. 

Διαβάστε το απόσπασμα

Κι όμως το ήξερε…

-«Να θυμάσαι «μπου-μπου» μου, πως το 2017 είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα.» μου είπε στις αρχές του Οκτώβρη, «Εγώ το 2017 θα πεθάνω» μου είχε πει και νόμιζα πως μου κάνει ακόμα μία πλάκα γιατί τις συνήθιζε.

-«Σταμάτα τις βλακείες και τις μακαύριες προβλέψεις σου Βιργινία» της απάντησα και εκείνη απτόητη και ψύχραιμη συνέχισε:

-«Άκου τι σου λέω, εγώ φέτος θα περάσω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας, αν… Στο τονίζω…ΑΝ… Τελικά το ξεπεράσω θα ζήσω μέχρι τα ενενήντα μου, αλλιώς δες με όσο με βλέπεις γιατί δε θα με βλέπεις για πολύ.»

«Τι λες ρε Βίρτζι μου; Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, μια χαρά είσαι» της είπα και πραγματικά είχα μείνει έκπληκτη από τη σιγουριά της αλλά και τον τρόπο που το αντιμετώπιζε.

Ήταν ψύχραιμη η Βίρτζι όπως την αποκαλούσα χαϊδευτικά, ψύχραιμη και δυνατή. Ήταν σπάνια η Βιργινία μας, χαρισματική, γαλήνια αλλά και γεμάτη ενέργεια και πάθος για ότι αναλάμβανε και για όσους και ότι αγαπούσε.

Στα «προφητικά» αυτά λόγια της δεν έδωσα και μεγάλη σημασία για πολλούς λόγους, ο πρώτος ήταν γιατί πολύ απλά δεν ήθελα να το πιστέψω, ο επόμενος ήταν γιατί θεωρούσα υπερβολικό και άδικο να της συμβεί κάτι τόσο κακό.

-«Μπορεί να σπάσεις κανένα πόδι, ρε Βίρτζι μου» της έλεγα «Και εσύ πια να το βλέπεις μάυρο και άραχνο».

-«Όχι μπου-μπου μου, εγώ όταν έχω τα κέφια μου «βλέπω» ότι οι άλλοι δε βλέπουν ούτε στα όνειρά τους» μου έλεγε και συνέχιζε να γελάει με εκείνο το χαμόγελο που αφόπλιζε όλο το Σύμπαν.

Προβλέψεις έκανε η Βιργινία μας και αυτό που μπορώ να πω δυστυχώς με μεγάλη σιγουριά πια, είναι ότι προέβλεψε ότι καμία άλλη επαγγελματίας Αστρολόγος μέχρι τώρα δεν έχει προβλέψει για τον εαυτό της… Είδε το τέλος της και το περίμενε.