Ελπίδες για την Αρλέτα, βγήκε από την καταστολή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό και το έμφραγμα που υπέστη

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία της Αρλέτας, η οποία νοσηλεύεται από τις αρχές Φεβρουαρίου στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα», μετά το εγκεφαλικό και το έμφραγμα που υπέστη

Οι ελπίδες για τους οικείους της αναπτερώνονται τώρα, αφού μετά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η Αρλέτα βγήκε από την καταστολή. 

Ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Μιχάλης Κούρτης, περιέγραψε στην «Espresso» την κατάστασή της ως ιδιαίτερα σοβαρή. «Η ιατρική ομάδα που έχει αναλάβει την ασθενή αποφάσισε να βγει από την καταστολή. Είναι πλέον ξύπνια και δεν είναι διασωληνωμένη, όμως η κατάστασή της παραμένει σοβαρή, αλλά ελεγχόμενη».

Συγγενείς και φίλοι που την επισκέπτονται στο νοσοκομείο καθημερινά επί ενάμιση μήνα ελπίζουν ότι το θαύμα που θα τη σηκώσει από το κρεβάτι δεν θα αργήσει. 

Για την 72χρονη τραγουδίστρια αυτή είναι η μεγαλύτερη μάχη που έδωσε ποτέ για τη ζωή της. Η Αριάδνη-Νικολέτα Τσάπρα, όπως είναι το πραγματικό όνομά της, έχει αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές με τον θάνατο, αποκάλυψη που είχε κάνει η ίδια σε συνέντευξή της, με τελευταία την περιπέτεια της υγείας της τον Φεβρουάριο του 2008, όταν υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, λίγο πριν από προγραμματισμένη συναυλία της στον Βόλο.