Τσοχατζόπουλος: Φοβάμαι ότι θα πεθάνω σαν τον Κουτσόγιωργα

"Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Φοβάμαι πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή" λέει ο δικηγόρος του

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση του Άκη Τσοχατζόπουλου στον δικηγόρο του φέρνει στο φως το «Secret», όπου ο σκληρός Άκης βλέπει το θάνατό του και την ιστορία να επαναλαμβάνεται. 

«Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου», εξομολογήθηκε στον δικηγόρο του Γιάννη Παγουρόπουλο, εννοώντας τον θάνατο του φίλου του Μένιου Κουτσόγωργα, ο οποίος όταν οδηγήθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο για τη δίκη Κοσκωτά, έγειρε το κεφάλι του αριστερά και λέγοντας «Κύριε πρόεδρε, δεν δύναμαι», ξεψύχησε. 

Όπως αποκαλύπτει ο κύριος Παγουρόπουλος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον τελευταίο καιρό βλέπει μπροστά του διαρκώς αυτή την εικόνα. Ο πρώην υπουργός, από τα όσα εκμυστηρεύτηκε στον δικηγόρο του, φαίνεται πως διαισθάνεται ότι θα φύγει με τον ίδιο τρόπο, αφού νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν σιγά – σιγά.

«Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω. Η υγεία μου χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα», είπε σχεδόν ψιθυριστά ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη σύζυγό του.

Ο κ. Παγουρόπουλος αναφέρει: «Μετά βίας στέκεται όρθιος, ενώ δεν μπορεί ούτε μέχρι το επισκεπτήριο να πάει, να δει το παιδί του και τη γυναίκα του. Φοβάμαι πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή. Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή του κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή».

«Αν ο πελάτης μου δεν αποφυλακιστεί σύντομα, πολύ φοβάμαι ότι πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή. Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή του κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή», λέει μεταξύ άλλων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...