Το τελευταίο τηλεφώνημα του Έλληνα πρέσβη στη μητέρα του

Η μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη δεν γνωρίζει ακόμα για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί της

Συναισθηματική φόρτιση, υποβολή και ψυχολογικές πιέσεις από τη σατανική Βραζιλιάνα σύζυγο ήταν ο βασικός μηχανισμός που όπλισε το χέρι του 29χρονου στρατιωτικού αστυνομικού που δολοφόνησε άγρια τον Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία.

Την ίδια ώρα που ο δράστης καλύπτει την ερωμένη του και περιγράφει εκστασιασμένος στις Αρχές το αχαλίνωτο σεξ μαζί της, ακόμα και όταν ο Κυριάκος Αμοιρίδης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο, ο ξάδελφος και συνεργός του «δίνει» τη Φρανσουά Αμοιρίδη ότι τους πλήρωσε 24.400 ευρώ για να σκοτώσουν τον άνδρα της, ενώ διεθνή ΜΜΕ εμπλέκουν τον άτυχο διπλωμάτη στο σκάνδαλο της Βεγγάζης το 2012, όπου σκοτώθηκε ο Αμερικανός διπλωμάτης. 

Ο μοναδικός άνθρωπος που εν ζωή λάτρευε και υπεραγαπούσε ο Κυριάκος Αμοιρίδης ήταν η 95χρονη μητέρα του, που ζει στη Βόρεια Ελλάδα και η οποία χαίρει άκρας υγείας. 

Την τελευταία φορά που επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Βεροιώτισσα μητέρα του ήταν την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Freddo, η μητέρα του Κυριάκου Αμοιρίδη δεν γνωρίζει για την τραγική κατάληξη που είχε το παιδί της. Ομως ανησυχεί αφού συνηθίζουν να μιλούν κάθε δυο τρεις ημέρες στο τηλέφωνο.

Επίσης, η 95χρονη γυναίκα δεν είχε μάθει ποτέ για την ύπαρξη του παιδιού - της 11χρονης κόρης του ζευγαριού - καθώς ο πρέσβης  πιθανότατα γνώριζε ότι δεν είναι το βιολογικό του παιδί. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Φρανσουάζ Αμοιρίδη εκβίαζε τον άτυχο έλληνα πρέσβη ότι αν δεν της έδινε χρήματα θα τον έκανε ρεζίλι και θα αποκτούσε παιδί με τον βραζιλιάνο εραστή της. Επισής, ο ίδιος ο δράστης ομολόγησε πολλές φορές έμπαινε κρυφά στο σπίτι του ζευγους και έκανε σεξ με την Φρανσουάζ, ακόμα και όταν ο Κυριάκος Αμοιρίδης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιo.

Η μυστηριώδης θυρίδα…

Στενός φίλος του Κυριάκου Αμοιρίδη, δήλωσε στην Freddo ότι ο δολοφονημένος πρέσβης έχει στην Ελλάδα τραπεζική θυρίδα στην οποία διατηρούσε ως κόρην οφθαλμού συμβόλαια και κάποιες οικονομίες του….

Το θέμα είναι, γνώριζε η Φρανσουάζ Αμοιρίδη την ύπαρξη της θυρίδας; Και αν ναι, ήταν πληρεξούσια; Και ήταν εκείνη πληρεξούσια ή κάποιος άλλος; Και αυτός ο άλλος επισκέφθηκε την θυρίδα πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του πρέσβη; Τώρα πάντως οι αστυνομικοί στην Αθήνα καλούνται να βρουν σε ποιά τράπεζα είχε φυλαγμένα ο πρέσβης κειμήλια αλλά και χρυσό.