Στο κινητό ή το τάμπλετ σας το εισιτήριο του τραίνου από 1η Ιανουαρίου

Νέα υπηρεσία από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Στο κινητό, το τάμπλετ ή το λάπτοπ σας θα έρχεται το εισιτήριο του τραίνου από την 1η Ιανουαρίου. Από το νέο χρόνο, θα είναι πλήρως διαθέσιμες για τους επιβάτες οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με στόχο τη διευκόλυνση των ταξιδιών με το τραίνο.

Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπορείτε να έρχεται στην οθόνη σας απευθείας, κι έτσι θα μπορείτε να ταξιδεύετε χωρίς να πρέπει να περάσετε πρώτα από τα εκδοτήρια των εισιτηρίων.

Ειδικότερα, με την αγορά του εισιτηρίου μέσω ίντερνετ αποστέλλεται αυτόματα στο κινητό τηλέφωνο και στο e-mail του επιβάτη ειδικός κωδικός μέσω της εύχρηστης εφαρμογής Passbook. Ο επιβάτης επιβιβάζεται άμεσα στην αμαξοστοιχία και στη συνέχεια μέσω του κινητού ή άλλης συσκευής, ελέγχεται μέσα στο τραίνο από τον ελεγκτή, διευκολύνοντας έτσι την διαδικασία της επιβίβασης.

Το έξυπνο εισιτήριο διαθέτει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας, εκδίδεται άμεσα και είναι ονομαστικό για τα δρομολόγια του σιδηροδρομικού άξονα.

Επίσης, η υπηρεσία που αφορά τις έξυπνες κάρτες πολλαπλών διαδρομών θα είναι στη διάθεση του επιβατικού κοινού με την νέα χρονιά.

Πρόκειται για τις νέες έξυπνες κάρτες πολλαπλών διαδρομών, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παλιές χάρτινες, βελτιώνοντας σημαντικά την πρόσβαση των επιβατών στο τραίνο. Οι ίδιες κάρτες θα χρησιμοποιηθούν και για τη συμμετοχή των επιβατών στο πρόγραμμα επιβράβευσής πελατών Miles & Bonus. Η έκδοση των έξυπνων καρτών θα γίνεται μία φορά στο κεντρικό κτίριο της εταιρίας Καρόλου 1 - 3 στην Αθήνα και η επαναφόρτωσή τους θα γίνεται στα φυσικά σημεία πώλησης ή μέσω της ιστοσελίδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.