Σειραγάκης: Δεν ασέλγησα στα παιδιά, όλα έγιναν με τη θέληση τους!

Αμετανόητος στη δίκη σε δεύτερο βαθμό

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο του Πειραιά η δίκη σε δεύτερο βαθμό του παιδεραστή Νίκου Σειραγάκη ο οποίος θεωρείται ο δράστης της πλέον απεχθούς υπόθεσης παιδεραστίας που απασχόλησε ποτέ όχι μόνο τα Ελληνικά Δικαστήρια αλλά και τα Ευρωπαϊκά, καθώς όμοιά της δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Είχε συλληφθεί το Δεκέμβριο του 2011 στο Ρέθυμνο. Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από τακτικούς δικαστές και ενόρκους του ΜΟΔ Πειραιά, στις 16 Μαΐου του 2013 , για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος 36 ανηλίκων (τα θύματά του ήταν πολύ περισσότερα) και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών και κατά συγχώνευση 220 έτη ποινή κάθειρξης.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, εξετάσθηκαν 6 μάρτυρες με τον Νίκο Σειραγάκη να είναι αμετανόητος για τις ασελγείς πράξεις λέγοντας ότι δεν θεωρεί ασέλγεια όλα όσα έκανε στα παιδιά, αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού, λέγοντας χαρακρητιστικά ότι όλα αυτά ήταν στο πλαίσιο μύησης των παιδιών και πως ο ίδιος υπήρξε μέλος της διαδικασίας, ενός “κώδικα” που προϋπήρχε μεταξύ των παιδιών. Όλα, ισχυρίστηκε, έγιναν με τη θέληση τους. Αυτό εξόργισε τους γονείς που βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες. Να σημειωθεί ότι κατέθεσαν και αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση. 
Η δίκη διεκόπη για τις 10 Νοεμβρίου οπότε και θα συνεχιστεί με την εισαγγελική πρόταση ,την απολογία του δράστη και τις αγορεύσεις συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...