Πέθανε ο Στυλιανός Παττακός

Ένα μήνα πριν κλείσει τα 104 του χρόνια και δυό μέρες μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του, πέθανε ο Στυλιανός Παττακός

Πέθανε ο Στυλιανός Παττακός, ο εκ των πρωταιτίων  της Χούντας των Συνταγματαρχών, από εγκεφαλικό στον ύπνο του, το Σάββατο 8 Οκτώβρη στις 11 το πρωί, ένα μήνα πριν κλείσει τα 104 του χρόνια.

Η κηδεία του, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, θα τελεστεί την Τρίτη, στη γενέτειρα του, στην Αγία Παρασκευή του δήμου Αμαρίου.

Πιθανόν η υγεία του να κλονίστηκε από τη ληστεία που σημειώθηκε στο σπίτι του στα Πατήσια, πριν 2 ημέρες, όταν εισέβαλαν τρεις άγνωστοι.

Ο ίδιος εκείνη την ώρα κοιμόταν ενώ οι άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την πόρτα της οικίας και αφού ακινητοποίησαν την Ουκρανή οικιακή βοηθό, πήραν κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα και αναμνηστικά μετάλλια του.

Ο πραξικοπηματίας Παττακός, είχε δώσει εντολή στις κόρες του σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Freddo" πριν ένα χρόνο, η κηδεία του να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και να ανακοινωθεί στον Τύπο μετά την ταφή.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του πραξικοπηματία, δεν δίστασε να δηλώσει και μάλιστα δημόσια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος με δύο διαδοχικά tweets.