Κατεδαφίστηκε το σπίτι του μικρού Μπεν στη Κω (βίντεο)

Βρετανοί ερευνητές εκτιμούν πως στο έδαφος κάτω από αυτό το δωμάτιο ίσως να υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου

Στην κατεδάφιση του επιπλεόν δωματίου που χτίστηκε στο σπίτι που έκανε διακοπές ο μικρός Μπεν στην περιοχή »Ηρακλής» στην Κω πριν εξαφανιστεί το 1991, προχώρησαν οι αρχές καθώς οι Βρετανοί ερευνητές εκτιμούν πως στο έδαφος κάτω από αυτό το δωμάτιο ίσως να υπάρχουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες του σπιτιού - οι οποίοι ζουν στην Αυστραλία - έδωσαν τελικά το «πράσινο φως» στις αρχές ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Πρόκειται για μια επέκταση ενός μπάνιου και μιας μικρής αποθηκούλας που χτίστηκε μετά την εξαφάνιση του 21 μηνών τότε Μπεν Νίνταμ. 

Την ίδια στιγμή, οι Βρετανοί ερευνητές ζήτησαν από τον παππού του Μπεν, τον 68χρονο Έντι, να μεταβεί στο νησί και  στο σημείο που  βρισκόταν μαζί με τον εγγονό του, για να βοηθήσει ίσως στις ανασκαφές που θα ακολουθήσουν στο έδαφος κάτω από την γκρεμισμένη επέκταση. 

Σύμφωνα με τη DailyMail, βασικός ύποπτος αυτή τη στιγμή είναι ο Κωσταντίνος Μπάρκας, οδηγός εκσκαφέα που έκανε εργασίες κοντά στην περιοχή του εξαφίνιστηκε το αγόρακι πριν από 25 χρόνια, ο οποίος όμως απεβίωσε πέρσι.