Ιερώνυμος: Τα παιδιά ειναι η ελπίδα και το μέλλον της Ελλάδος

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Αμύνης, Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου έγινε το δείπνο που διοργάνωση ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αποστολή, σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το δείπνο έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Αρχιεπίσκοπος και ο υπουργός Άμυνας συνομίλησαν με πολύτεκνους και ευχήθηκαν στα παιδιά για τις Αγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Γονείς και περισσότερα από 100 παιδιά όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο δείπνο. Ενώ η Αποστολή μοίρασε και δώρα στα παιδιά.

“Σήμερα έχουμε μια γιορτή μέσα στην καρδιά μας...” ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος σε σύντομη ομιλία του ενώ πρόσθεσε πως “η κρίση εχει χτυπήσει την ελληνική οικογένεια ιδιαίτερα όταν έχει πολλα μέλη. Αυτή η εορτή έχει έναν συμβολισμό συμπαράστασης στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών τα οποία λόγω έλλειψης δυνατοτήτων να έχουν τις ευκαιρίες όπως καιτα αλλα παιδιά έτσι Εκκλησία και Στρατός πρέπει να αγωνιστουμε για τη διάσταση αυτού του προβλήματος”. “Είναι ευλογία και χαρά τα παιδιά,είναι η ελπίδα και το μέλλον της Ελλαδος” κατέληξε ο Μακαριότατος.