Περούκα-gate: “Όταν φέρνεις το αποκλειστικό είσαι καλός…”

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Σουλτογιάννη

Στο περίφημο πλέον “περούκα-gate” αναφέρεται με ανάρτησή του στο Facebook ο ένας εκ ων δύο εμπλεκομένων ρεπόρτερ, Δημήτρης Σουλτογιάννης, απευθύνοντας ερωτήματα προς δημοσιογράφο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σχετικά με το ρεπορτάζ του για την υπόθεση.

Σχολιάζει μάλιστα με πικρία για ορισμένους συναδέλφους του πως “όταν φέρνεις το Αποκλειστικό είσαι καλός μετα η μνήμη γίνεται επιλεκτική”, ενώ προαναγγέλλει πως θα φέρει στη δημοσιότητα στοιχεία για την υπόθεση.

Είχε προηγηθεί αντίστοιχη ανάρτηση του Θάνου Δημάδη, ο οποίος κατήγγειλε προσπάθεια "να με απαξιώσουν ως δημοσιογράφο-ανταποκριτή, να με εξευτελίσουν με την αρωγή του εγχώριου δημοσιογραφικού συστήματος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της κυβέρνησης και να ανακόψουν την οποιαδήποτε δημοσιογραφική μου λειτουργία".

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Σουλτογιάννη:

“Αφού πρώτα ευχαριστήσω φίλους και συναδέλφους (και αυτούς που με θυμήθηκαν αλλά και αυτούς που με ξέχασαν, διότι όταν φέρνεις το Αποκλειστικό είσαι καλός μετα η μνήμη γίνεται επιλεκτική), μα πάνω από όλα την οικογένεια μου που με στήριξε όσο κανείς άλλος...καλώ τον κ. Μηλιώνη ῾δημοσιογράφο῾ του ΑΠΕ να φέρει στην δημοσιότητα στοιχεία (όπως θα κάνω και εγώ) και να μας εξηγήσει πως έκανε το ρεπορτάζ του. 1. Πως διασταύρωσε τα στοιχεία της σύλληψης μου, μίλησε στην αστυνομία; ήταν παρόν; 2. Ποιος διέρρευσε τα στοιχεία της αστυνομικής μου ταυτότητας στον τύπο, ποιος είχε τα στοιχεία αυτα στην διάθεση του; Σχετικά με την απόδειξη...μίλησε σε ξενοδοχοϋπαλλήλους γιατί δεν αναφέρει ότι πληρώθηκε με πιστωτική κάρτα ενός εκ των δημοσιογράφων; Μα πάνω απ᾽ όλα γιατί ῾φύτεψε᾽ το δημοσίευμα στο ΑΠΕ με χρονοκαθυστέρηση 24 ωρών. Τι συνέβη μετά την βόλτα στο Σέντραλ Παρκ την Κυριακή που τους εξόργησε; (Αφού το περιστατικό είχε λήξει το βράδυ του Σαββάτου). Και εν τέλη αφου καλύπτει ο κ. Μηλιώνης δημοσιογραφικά την Ελληνική αποστολή ας μας αποκαλύψει απο ποιους αποτελείται αυτή η αποστολή και τι δουλειά έχουν στο Σεντραλ Παρκ να κάνουν Τζόγκινγκ δημοσιογράφοι χρεοκοπημένων ΜΜΕ που έχουν έρθει με έξοδα της αποστολής. Ας μας απαντήσουν λοιπόν και αφού δεν ειναι κανείς σε θέση να απαντήσει ας απαντήσει ο κ. συνάδελφος του ΑΠΕ που κάνει το ρεπορτάζ. Πάντα στην διάθεση σας το ίδιο και οι δικηγόροι μου σε Αθήνα και Νέα Υόρκη. Με την άδεια η χωρίς του οποιουδήποτε εγώ θα συνεχίσω να κάνω ρεπορτάζ”.