ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ξέφρενη πορεία αυτοκινήτου στη Νέα Μάκρη

Από την σύγκρουση, η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο 31ο χλμ της Λεωφόρου Μαραθώνος, στο ύψος του φυτωρίου Σφυρή , στη Νέα Μάκρη.

Ποιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, η οδηγός του μπλε ΙΧ μάρκας VW Polo που κινούνταν στη Λεωφόρο Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με παρκαρισμένο φορτηγάκι, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές και στο φορτηγό αλλά και στο μαγαζί, μπροστά από το οποίο ήταν παρκαρισμένο.

Στην συνέχεια το ΙΧ συνέχισε την ξέφρενη πορεία του, φέρνοντας «σβούρες» μέχρι να καταλήξει στο σημείο που βλέπετε, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Από την σύγκρουση, η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους, ενώ στο σημείο του ατυχήματος καλέστηκε και βρέθηκε περιπολικό της Αστυνομίας, αλλά και Πυροσβεστικό όχημα, οι άντρες του οποίου έκοψαν τα καλώδια στο ΙΧ για να μην προκληθεί πυρκαγιά στο όχημα.