Νέα μπάνια και μίνι φάρμα με ζωάκια για τους VIP κρατουμένους

Πολυτέλειες για τους... VIP κρατουμένους των φυλακών Κορυδαλλού προβλέπονται από τις νέες εγκαταστάσεις που ετοιμάζονται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Παραπολιτικά", αυτή την περίοδο εκτελούνται εργασίες με πυρετώδεις ρυθμούς στον χώρο του ψυχιατρείου, που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της ανδρικής πτέρυγας.

Συγκεκριμένα ετοιμάζονται πολυτελή νέα μπάνια, με όλες τις ανέσεις για τους κρατούμενους, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι ήδη έτοιμα, όπως επίσης και μια μίνι φάρμα, όπου φιλοξενούνται ζωάκια.

Οι εργασίες που εκτελούνται

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν ήδη ξηλωθεί όλα τα πλακάκια στο χώρο, μαζί με τις τουαλέτες και τις ντουζιέρες, προκειμένου να αντικατασταθούν από ολοκαίνουργια, όχι πάντως με λεφτά του κράτους, αλλά με δωρεές πρώην κρατουμένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και έναν χρόνο γίνεται αντικατάσταση όλων των υδραυλικών στους ορόφους του ψυχιατρείου, η οποία έχει ολοκληρωθεί και ήδη λειτουργούν τουαλέτες και ντουζιέρες στον πρώτο όροφο του κτιρίου.

Τους τελευταίους τρεις μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη η αντικατάσταση των υδραυλικών και στο δεύτερο όροφο, ενώ οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της γυναικείας πτέρυγας του Κορυδαλλού, η οποία γκρεμίστηκε, έχουν τοποθετηθεί στο ψυχιατρείο, επιτρέποντας έτσι στους κρατούμενους να χρησιμοποιούν ζεστό νερό.

Τα έξοδα, σύμφωνα με την εφημερίδα, έχει αναλάβει πρώην κρατούμενος στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ο οποίος πληρώνει όλες τις εργασίες, αλλά και τα έξοδα των υλικών, επειδή ήθελε να νιώσουν πιο όμορφα στο χώρο οι νυν φυλακισμένοι.

Πρόκειται για επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλουμινοκατασκευών, ο οποίος είχε συλληφθεί με ποσότητα ναρκωτικών και πέρασε ένα εύλογο διάστημα στον Κορυδαλλό.

Δεν είναι ο πρώτος που προβαίνει σε μια τέτοια πράξη, αφού έχουν κάνει και άλλοι πρώην κρατούμενοι ανάλογες δωρεές.