Χτύπησαν με σιδερογροθιά αδελφό βουλευτή

"Ο αδελφός μου δεν έχει βλάψει κανέναν"

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί την αστυνομία στο Ηράκλειο τις τελευταίες ώρες, μετά την επίθεση που δέχθηκε από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ο αδελφός του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Βαρδάκη, Γιώργος.

Ο γνωστός επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του, το βράδυ της Πέμπτης (1/9), όταν, όπως έγραψε το ekriti.gr, η μηχανή με τους δύο άνδρες που φορούσαν κράνη, σταμάτησε δίπλα του, ο ένας από τους επιβαίνοντες κατέβηκε, τον χτύπησε στο πρόσωπο με μία σιδερογροθιά, επέστρεψε στη μηχανή και εξαφανίστηκαν.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε στο δρόμο, μπροστά από το σπίτι του του επιχειρηματία σε κάθετο της Λεωφόρου Κνωσσού, και μετά την επίθεση προκλήθηκε αναστάτωση σε όλη τη γειτονιά.

Ο επιχειρηματίας πήγε στο νοσοκομείο, και έφυγε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 'Εχει χτυπηθεί στο πρόσωπο και κυρίως στο μάτι, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σωκράτης Βαρδάκης: "Δεν εξηγείται η επίθεση στον αδελφό μου"
Ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, σε δηλώσεις του στο ekriti.gr χαρακτήρισε ανεξήγητη την επίθεση. "Ο αδελφός μου δεν έχει βλάψει κανέναν. Είναι ένας άνθρωπος που μόνο βοηθάει, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή. Ειλικρινά δεν γνωρίζω τα κίνητρα της επίθεσης, δε μπορώ να δώσω καμία εξήγηση.

Η αστυνομία εξετάζει με προσοχή το περιστατικό και το μόνο που έχει αποκλειστεί μέχρι στιγμής ειναι το κίνητρο της ληστείας.