Θρήνος σε Βόλο και Αμαλιάδα για το θάνατο του 27χρονου

Έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο 27χρονος Άκης Τσαντός, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος όχι μόνο τον Βόλο από τον οποίο καταγόταν αλλά και την Αμαλιάδα, πόλη στην οποία πέρασα τα φοιτητικά του χρόνια. Ήταν φοιτητής στο ΤΕΙ Αμαλιάδας στο προηγούμενο τμήμα «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στη διοίκηση και την οικονομία».

Ο Άκης Τσαντός ‘έφυγε’ μόλις στα 27 του χρόνια, αφού προηγουμένως πάλεψε γενναία. Δεν τα κατάφερε όμως και άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο Άκης ήταν από τους πρώτους φοιτητές που βρέθηκε στην Αμαλιάδα όταν πρωτοξεκίνησε τη λειτουργία του το τμήμα «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στη διοίκηση και την οικονομία» και ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό παιδί και γρήγορα έγινε αγαπητός καθώς εργάστηκε σε αρκετά καταστήματα καφέ στην πόλη και την Κουρούτα.

Όταν πήρε το πτυχίο του επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του και αναζητούσε εργασία στο αντικείμενό του, ενώ παράλληλα για να βγάζει το μεροκάματό του εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί του θείου του.

Πριν από δύο χρόνια παρουσιάστηκε το πρόβλημα της υγείας του και όλο αυτό το διάστημα έδωσε τη μάχη του, έχοντας στο πλευρό του και τη μητέρα του Ευγενία, η οποία έχασε το μονάκριβό της. Ο Άκης δεν άντεξε και ταξίδεψε σε άλλες γειτονιές, βυθίζοντας στη θλίψη όλους αυτούς που τον αγάπησαν, όλους αυτούς που τον γνώρισαν και μοιράστηκαν ένα κομμάτι από τη σύντομη διαδρομή του σε αυτή τη ζωή.

Η κηδεία του έγινε από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Αγριάς. 

Πηγή: thebest.gr