Έδειρε οδηγό λεωφορείου για μια… μανούβρα

Το περιστατικό σημειώθηκε στη στάση του 237 στην Άνω Ηλιούπολη

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε οδηγός λεωφορείου. Σύμφωνα με το citybuslovers το περιστατικό σημειώθηκε στην αφετηρία του λεωφορείου 237 στην Άνω Ηλιούπολη. Στο σημείο βρίσκονταν συγκεντρωμένα τρία αρθρωτά λεωφορεία με αποτέλεσμα να έχει μπλοκάρει ο δρόμος που περνάει μέσα από την αφετηρία. 
 
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση, τα δύο αρθρωτά λεωφορεία-το ένα από αυτά οδηγούσε ο παθών-, ήταν παρκαρισμένα στην εσοχή δεξιά της αφετηρίας, ενώ το τρίτο που θα έφευγε είχε κλείσει τον δρόμο καθώς δεν χωρούσε να περάσει λόγω όγκου. 
 
Πίσω από το λεωφορείο που θα ξεκινούσε εντός λίγων λεπτών ήταν δύο ΙΧ το ένα με οδηγό μία γυναίκα το οποίο είχε περάσει ήδη στον παράδρομο, η οποία παρέκαμψε την αφετηρία ενώ το άλλο με οδηγό έναν άνδρα ήθελε να περάσει αναγκαστικά από εκεί! Ο κύριος αυτός εξαγριωμένος ζητούσε επίμονα να του αδειάσουν τον χώρο ενώ μία γυναίκα, η οποία βρισκόταν μαζί του κα είχε σταματήσει στον παράδρομο, φωτογράφιζε τους συνάδελφους και τα λεωφορεία. Ένας από τους παρευρισκόμενους οδηγούς της είπε ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει καθώς δεν έχει κανένα δικαίωμα να φωτογραφίζει πρόσωπα. Τότε ο άντρας επιτέθηκε στον οδηγό τον χτύπησε και έφυγε! Ο οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, με έντονους πόνους στο στήθος, στον αυχένα και στο χέρι, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 
Όπως εξηγεί η ιστοσελίδα στη συγκεκριμένη αφετηρία δημιουργούνται πάρα πολλά προβλήματα καθώς τα ΙΧ παρκάρουν συνεχώς στην θέση των λεωφορείων χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και χωρίς να τους ενοχλεί κανένας καθώς η συγκοινωνία δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για την πολιτεία !