Το κουτί της αγάπης ανοίγει η P&G

Ένα κουτί εκπλήξεων, το κουτί, που πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη, προσφέρει η γνωστή εταιρεία Procter & Gamble σε 35.000 οικογένειες. Το κουτί της αγάπης ταξιδεύει και προσφέρει 280.000 προϊόντα για 3η συνεχόμενη χρονιά, σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Το πρωτότυπο στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ο τρόπος λειτουργίας του μηχανισμού διανομής των προϊόντων. Όσοι θέλουν, μπορούν με ένα απλό χτύπημα στο ποντίκι τους να επιλέξουν, μέσω της ιστοσελίδας www.pgmazi.gr ή καλώντας στο 211 - 1804904, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά, και από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, αρχής γενομένης από την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, δίνοντας μόνο το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας του παραλήπτη που επιθυμούν.

Ακόμα περισσότερα προϊόντα θα φτάσουν φέτος σε οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Πέρυσι, 240.000 προϊόντα P&G έφτασαν σε όλη την Ελλάδα σε 30.000 οικογένειες – ως δώρο αγάπης. Από φέτος, δίνει το παρόν στην προσπάθεια και η Εταιρία Barilla, η οποία προσφέρει με τη σειρά της κουπόνια για τις οικογένειες.

Το βίντεο, που θα δείτε, στόχο έχει να εμπνεύσει όσους το παρακολουθήσουν να προσφέρουν κι εκείνοι μαζί με την P&G, συμμετέχοντας στη διαδικασία.