Τουρνουά μπόουλινγκ για άτομα με αυτισμό

Στο πλαίσιο της σχετικής Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (2 Απριλίου), το Κέντρο Ημέρας «Στην Αυλή του Κόσμου» και το εξειδικευμένο κέντρο διάγνωσης και αποκατάστασης ατόμων με διαταραχές αυτιστικού φάσματος «Ηλίανθος», της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου», διοργανώνουν το 3ο Τουρνουά Μπόουλινγκ Δυτικής Αττικής για άτομα με αυτισμό.

Στο Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 10.00 π.μ. στο «Royal Bowling» (Τεύθιδος 7, Περιστέρι) και το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, θα συμμετάσχουν άτομα που εξυπηρετούνται σε δομές ψυχικής υγείας ή/και ειδικής αγωγής της Αττικής, με στόχο τη διασκέδαση και την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία. Όλοι θα κερδίσουν αναμνηστικά μετάλλια για την αξιόλογη προσπάθειά τους.

Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού καθιερώθηκε με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου. Σκοπός της είναι να ενημερώσει την παγκόσμια κοινή γνώμη για τον αυτισμό και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την ομαλή ένταξη των αυτιστικών ατόμων στην κοινωνία.