Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τριάντα κακοποιοί

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τριάντα κακοποιοί

Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών και που βασίζουν τις ελπίδες τους για εξιχνίαση της υπόθεσης

Με μεθοδικότητα και «όπλο» το παρελθόν προχωράνε οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί που ξεψαχνίζουν κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια βορείων προαστίων φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρό τους 12 συγκεκριμένες υποθέσεις. Οι υποθέσεις αυτές δείχνουν να έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τα όσα έγιναν στα Γλυκά Νερά. Στις υποθέσεις αυτές που ερευνούν οι αστυνομικοί εμπλέκονται 30 κακοποιοί.

Αυτά τα άτομα τις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο των Αρχών για το που βρισκόταν τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Κάποιοι θα έχουν άλλοθι. Όσοι δεν έχουν, ωστόσο, δεν αποκλείεται ακόμα και να κληθούν για «φιλικές κουβεντούλες» στη ΓΑΔΑ με προφανή στόχο, ακόμα και αν δεν είναι αυτοί οι δράστες, η Ελληνική Αστυνομία να στείλει μήνυμα στην «πιάτσα» πως οι δράστες αυτού του στυγερού εγκλήματος βρίσκονται σε κλοιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega πέραν της επικήρυξης με 300.000 ευρώ οι Αρχές «ποντάρουν» πολλά στο γενετικό υλικό που άφησαν πίσω τους στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Ένα ακόμη σοβαρό ενδεχόμενο είναι οι τρεις κουκουλοφόροι, που άλλαξαν μια για πάντα τις ζωές του 32χρονου πιλότου και της κόρης του σκοτώνοντας την 20χρονη Καρολάιν, να βρισκόταν σε επικοινωνία με άλλο άτομο της συμμορίας που ήταν εκτός του σπιτιού και είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου».

Από τις Αρχές αναμένεται να γίνει και ανάλυση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να διαπιστωθεί ποια στίγματα κινητών τηλεφώνων υπήρχαν στην περιοχή τις επίμαχες ώρες στα Γλυκά Νερά.