“Δεν υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες του ΙΚΑ”

Καμία αλλαγή στις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΙΚΑ δεν πρόκειται να γίνει, όπως δήλωσε σήμερα στη διάρκεια επίσκεψής του σε υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Ιεράπετρα Λασιθίου, ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος στον δήμαρχο Ιεράπετρας και τους βουλευτές του νομού.

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας Σήφης Αναστασάκης και οι βουλευτές Γιάννης Πλακιωτάκης και Κωστής Δερμιτζάκης, συναντήθηκαν με το διοικητή του ΙΚΑ και τον ενημέρωσαν για την ανησυχία που υπάρχει στην τοπική κοινωνία, σχετικά με το φημολογούμενο ενδεχόμενο υποβάθμισης της υπηρεσίας και παράλληλα τον ενημέρωσαν για το ρόλο και τη σημασία της υπηρεσίας στην περιοχή.

Από την πλευρά του, ο κύριος Σπυρόπουλος τούς διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία μετακίνηση προσωπικού από την υπηρεσία. Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να παρέχονται κανονικά οι υπηρεσίες και παράλληλα εξετάζει το ενδεχόμενο να υλοποιούνται πρόσθετες αρμοδιότητες, αναφέροντας ενδεικτικά τη διαδικασία για την καταβολή των συντάξεων που γίνεται μέχρι σήμερα σε περιφερειακό επίπεδο.