“Πουλήστε τα κότερα και τις βίλες για να μας πληρώσετε”

Απλήρωτοι παραμένουν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ εδώ και 10 μήνες, κάτι που τους ώθησε να εκδώσουν μια σκληρή ανακοίνωση κατά του κόμματος και των στελεχών του. Μάλιστα ζητούν από τα στελέχη του κόμματος  να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερά τους για να πληρωθούν.

Στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι "οι νέοι σωτήρες του κόμματος" ασκούν τρομοκρατία για να "κάτσουν στα αυγά τους" οι υπάλληλοι ενώ τους χρωστάνε, όπως υποστηρίζουν, μισθούς 10 μηνών. "Η εργοδοσία μας οφείλει μισθους 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ, που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας, και τώρα διαρρέουν ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο." Όπως γράφουν οι υπάλληλοι, αν δεν πάρουν το δώρο των Χριστουγέννων, θα κάνουν άμεσα καταγγελίες: "Να μην φοβούνται...απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις Αρχές πέντε λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας", λένε απευθυνόμενοι στους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα χαρακτηρίζουν "χορτάτους" τα "νέα "παλιά" μεγαλοστελέχη" που τους ζητούν κατανόηση και προτείνουν στα στελέχη αυτά του ΠΑΣΟΚ να πουλήσουν τις βίλες τους και τα κότερα τους για να πληρωθούν οι ίδιοι: "Επειδή μας ρωτούν για το που θα βρουν λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση....Πουλήστε τις βίλες και τα κότερα που φτιάξατε"