Εύρεση εργασίας για Έλληνες φοιτητές στις ΗΠΑ

Ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης για τους φοιτητές, αλλά και για απόφοιτους αμερικανικών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και γενικότερα σε συμπατριώτες μας που αναζητούν εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. η Ένωση Ελλήνων Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Στόχος του συγκεκριμένου φορέα είναι η παροχή πληροφοριών και η εύρεση εργασίας σε Έλληνες φοιτητές, απόφοιτους αμερικανικών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και γενικότερα σε συμπατριώτες μας που αναζητούν εργασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

“Ένα δίκτυο είναι πανίσχυρο μέσο επικοινωνίας, προσφέροντας σημαντικές δυνατότητες για να βοηθά Έλληνες σ' αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η πατρίδα μας” δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φοιτητών στο φημισμένο πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, Γιώργος Πετρόχειλος, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και σπουδάζει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

“Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για συνεργασία μεταξύ μας” ανέφερε ο κ. Πετρόχειλος, θεωρώντας ότι “εκείνο που κράτησε πάντα τον Ελληνισμό ζωντανό και δημιουργικό είναι η αλληλεγγύη και το πείσμα για εθνική περηφάνια. Όπου και να βρισκόμαστε, οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη να κάνουμε πολλά πράγματα και κάθε φορά που βοηθούμε ένα φοιτητή, ένα ομογενή, ένα επιστήμονα να βρει δουλειά ή να κάνει μια γνωριμία που θα του φανεί χρήσιμη στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, είναι για μας χαρά και υποχρέωση”.