Έσβησε η φωτιά στην Πάρνηθα, μετά από ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στην Πυροσβεστική όταν ξέσπασε φωτιά στην Βαρυμπόμπη. Όλη τη νύχτα οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες για να μην φτάσουν σε σπίτια που βρίσκονται διάσπαρτα στους πρόποδες της Πάρνηθας και τις πρώτες πρωινές ώρες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. 

 Η φωτιά ξέσπασε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Ι. Μίχα, κοντά στα σπίτια. Όλη τη νύχτα, δεκάδες πυροσβέστες - μαζί με τους κατοίκους - προσπάθησαν να κρατήσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά μέχρι τις 05.30 τα ξημερώματα, όποτε και ξεκίνησαν να κάνουν ρίξεις τα ελικόπτερα. 
 
Πλέον, η φωτιά έχει σβήσει σχεδόν εντελώς και στο σημείο παραμένει μικρή πυροσβεστική δύναμη, για την πλήρη κατάσβεσή της και την αποτροπή του κινδύνου αναζωπυρώσεων. 
 
Τους αρμόδιους αξιωματικούς του Π.Σ. προβληματίζει η ώρα και το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά,  καθώς και στο παρελθόν έχει εκδηλωθεί φωτιά στην ίδια περιοχή.Για τα αίτια διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.