Ζωή κόλαση πέρναγε ο εξαφανισμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης

Μία ζωή κόλαση φαίνεται ότι ζούσε ο 20χρονος φοιτητής από την Κρήτη, Βαγγέλης Γιακουμάκης ο οποίος παραμένει εδώ και εβδομάδες εξαφανισμένος.

Το επτασέλιδο πόρισμα περιλαμβάνει σοβαρότατες καταγγελίες κατά της παρέας των Κρητικών. Καταγγελίες που έχουν να κάνουν με σοβαρά καψόνια και bullying σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο.

Η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη για τη λειτουργία της εστίας στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της παρέας των Κρητικών ως "απαράδεκτη, βίαιη και εξευτελιστική" και μάλιστα ενημέρωσε για αυτήν τον περασμένο Μάρτιο το Συμβούλιο της Σχολής και τον διευθυντή, Κώστα Μάντζαρη, ο οποίος απομακρύνθηκε την Παρασκευή με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σύμφωνα με το "Έθνος".

Σύμφωνα με καταγγελίες, του έκλειναν το ζεστό νερό όταν έκανε μπάνιο, μία φορά τον ξύρισαν παρά τη θέλησή του και τον κλείδωναν στη ντουλάπα, εξαναγκάζοντάς τον να τραγουδήσει.

Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα ακόμη πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό με θύμα τον 20χρονο. Σύμφωνα με ανώνυμη μαρτυρία ενός σπουδαστή λίγες μέρες μετά τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου οι Κρητικοί του ζήτησαν να τον δέσουν σε μια καρέκλα και ο Βαγγέλης κατέβασε το κεφάλι και απάντησε: "Αν θέλετε, δέστε με".

Σήμερα το πρωί συγκαλείται εκτάκτως με εντολή του υπουργού, Ευάγγελου Αποστόλου το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ (που είναι ο εποπτεύων οργανισμός της Γαλακτοκομικής Σχολής) με θέμα τα όσα συνέβαιναν στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων. Επιπλέον θα ληφθεί απόφαση για να σταλεί όλος ο φάκελος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης στην Εισαγγελία.

Όλο το Σαββατοκύριακο έγινε προσπάθεια να βρεθεί αντικαταστάτης του διευθυντή της Σχολής Κώστα Μάντζαρη, ο οποίος απομακρύνθηκε με εντολή του υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, ωστόσο κανείς δεν θέλει να καλύψει τη θέση.