Φρ. Ραγκούσης: Η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό

Για σήμερα στις 11:00 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του απεργού πείνας, Φραγκίσκο Ραγκούση, o οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 "ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, θα θέσει στον πρωθυπουργό το πρόβλημα του παιδιού του και θα ζητήσει μία λύση, έστω νομοθετική, όχι παρέμβαση στη δικαστική εξουσία, μία επιτάχυνση της διαδικασίας γιατί το παιδί φεύγει από κοντά μας".

"Η ζωή φεύγει από τον Ρωμανό, έχει κουραστεί. Χθες το βράδυ που τον είδα, έχει καταπέσει ακόμα, φεύγει το παιδί αυτό από κοντά μας. Ο Ρωμανός αντιδρά. Ήδη έχει εξαγγείλει ότι θα κατέβει και σε απεργία δίψας", πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από αίτημα των γονέων του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος πάντως έχει εκφράσει σε σημείωμά του την αντίθεσή του σε αυτήν.

"Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου να συναντήσουν τον Σαμαρά είναι κάτι που με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους αφού κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους. Όμως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δεν χρειάζεται κανένα πυροσβεστικό ραντεβού για να ενημερωθεί για καταστάσεις που γνωρίζει εκ των προτέρων", σημείωνε ο 21χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 10 Νοεμβρίου.