Συνεχίζονται οι καταλήψεις κτιρίων του Δημοσίου

Εντείνονται οι αντιδράσεις των εργαζομένων στο Δημόσιο, κατά των μέτρων που αποφασίστηκαν στο πλαίσιο του νέου Μνημονίου, ενόψει και της τετράωρης στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ που έχει εξαγγελθεί για την Πέμπτη.

Κινητοποιήσεις με τη μορφή της κατάληψης κτιρίων βρίσκονται σε εξέλιξη την Τετάρτη στα υπουργεία Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, στη Γραμματεία Δημοσίων Έργων, την αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής, σε αποκεντρωμένες διοικήσεις και Περιφέρειες, στα περισσότερα Δημαρχεία ολόκληρης της χώρας, καθώς και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων.

Οι αντιδράσεις των εργαζομένων στο Δημόσιο έχουν ενταθεί ενόψει και της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στην αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία την Τετάρτη και συγκέντρωση στο κτίριο της Διοίκησης (Κατεχάκη 54).

Για την Πέμπτη έχει εξαγγελθεί αντίστοιχα τετράωρη στάση εργασίας, πριν από την τετράωρη στάση που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, γεγονός που σημαίνει ότι η αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής θα παραμείνει κλειστή ολόκληρη την ημέρα της Πέμπτης.