Αποφυλακίζεται η Αρετή Τσοχατζοπούλου – Όχι στη Βίκυ Σταμάτη

"Ναι" στο αίτημα της Αρετής Τσοχατζοπούλου να βγει από τη φυλακή είπαν οι Εισαγγελείς του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση για τις χρυσές μίζες με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ωστόσο, οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί δεν είχαν την ίδια άποψη και για την Βίκυ Σταμάτη για την οποία πρότειναν να συνεχιστεί ο εγκλεισμός της.

Στην πρότασή τους προς το δικαστήριο, οι Εισαγγελείς ανέφεραν ότι η Αρετή Τσοχατζοπούλου:

- Έχει ήδη εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής της.

- Έχει επιστρέψει στο Δημόσιο επίδικα ακίνητα.

- Πράγματι, το μικρότερο από τα τρία ανήλικα παιδιά της λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχει ανάγκη τη μητέρα του.

Μάλιστα, αναγνωρίζουν ότι τα 3 παιδιά της Αρετής Τσοχατζοπούλου ζουν με μια οικιακή βοηθό και την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα της.

Όσο για τη Βίκυ Σταμάτη, οι Εισαγγελείς προτείνουν να μην ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της κρίνοντας ότι τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που επικαλείται αντιμετωπίζονται καλύτερα στο Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη εδώ και αρκετούς μήνες

Για το δικό της ανήλικο παιδί, οι εισαγγελικοί λειτουργοί θεωρούν ότι έχει τη σωστή φροντίδα από τους γονείς και τον αδελφό της Βίκυς Σταμάτη. Αυτή την ώρα, το δικαστήριο έχει διακόψει προκειμένου να αποφασίσει επί των αιτημάτων.