Έλληνες στη Βουλγαρία για το ΛΟΤΤΟ!

Πανικό προκαλεί η κλήρωση των έξι κερδοφόρων αριθμών από συνολικά 49 που θα κάνουν εκατομμυριούχο τον τυχερό Βούλγαρο που θα τους μαντέψει την ερχόμενη Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, ή τον τυχερό Έλληνα, Αλβανό, Σέρβο  καθώς μετά από συνεχόμενα "τζακ ποτ" θα χαρίσει στο νικητή δέκα εκατομμύρια λέβα (περίπου πέντε εκ. ευρώ).

Η άνευ προηγουμένου συσσώρευση τζακ πότ στο "ΣΠΟΡΤ ΤΟΤΟ", καθώς σε διαδοχικές κληρώσεις κανένας από όσους δοκίμασαν την τύχη τους δεν κατάφερε να πετύχει το μαγικό συνδυασμό έχει πυροδοτήσει πραγματική...διαβαλκανική υστερία.

Με αυτόν τον τρόπο εξήγησε την καθυστέρηση της απευθείας μετάδοσης της κλήρωσης, η υποδιευθύντρια του βουλγαρικού αρμόδιου οργανισμού, Μαρία Γιάνεβα.

"Δυστυχώς, εμείς ακόμα δεν διαθέτουμε την αναγκαία τεχνολογία και τον εξοπλισμό για να λειτουργούμε on line (σε πραγματικό χρόνο – σ.σ.). Κατά συνέπεια απαιτείται χρόνος για τη συλλογή και την επεξεργασία των δελτίων. Εξαιτίας της σημαντικής αύξησης του αριθμού των παικτών, αποφασίσαμε να παραταθεί το ωράριο λειτουργίας των πρακτορείων μας σε όλη τη χώρα μέχρι τις τρεις και σε ορισμένες πόλεις μέχρι και τις έξι το απόγευμα τη μέρα της κλήρωσης. Για παράδειγμα στην πόλη Ρούσε (μεγάλη πόλη στο Δούναβη στη ΒΑ Βουλγαρία – σ.σ.), ο τοπικός διευθυντής επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας για να ζητήσει και άλλη παράταση, επειδή καταφθάνουν Ρουμάνοι ειδικά για να παίξουν "ΣΠΟΡΤ ΤΟΤΟ", τόνισε.

Παρόμοια είναι η κατάσταση στις πόλεις Σαντάνσκι και Πέτριτς (παραμεθόριες πόλεις στη ΝΔ Βουλγαρία – σ.σ.) όπου γίνεται πραγματικός χαμός με τους Έλληνες. Σύμφωνα με πληροφορίες παίζουν, ωστόσο, και πολλοί Σέρβοι, Αλβανοί και κάτοικοι και άλλων γειτονικών χωρών, είπε η κ. Γιάνεβα σε σημερινή συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης ΒΝΤ, εξηγώντας τους λόγους της καθυστέρησης της κλήρωσης κατά μια ώρα χθες το βράδυ.