Βρέθηκε ο 12χρονος Κωνσταντίνος που χάθηκε στο Σχιστό

Βρέθηκε την Τρίτη ο 12χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την Δευτέρα από το Σχιστό Κορυδαλλού.

Για μια ακόμη φορά η ενεργοποίηση του Amber Alert, καθώς και η ευαισθησία και κινητοποίηση όλων επιτέλεσε καταλυτικό ρόλο στον άμεσο εντοπισμό του παιδιού.

Ο μικρός είναι πλέον ασφαλής, κοντά στην οικογένειά του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έγιναν δεκάδες κλήσεις από πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν "Το Χαμόγελο του Παιδιού"  ότι ανήλικο αγόρι που έμοιαζε στον Κωνσταντίνο εθεάθη στα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Χάρη στην άμεση ανταπόκριση των εργαζομένων των ΚΤΕΛ, την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και της οικογένειάς του, το παιδί εντοπίστηκε σε επαρχιακή πόλη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού βρέθηκε κοντά στην οικογένεια από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναζήτησης του ανήλικου με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης "Θανάσης Μακρής", που διαθέτει και η οποία στελεχώνεται από εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σκυλιά.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Οργανισμός το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε.