Κατέλαβαν κτίριο στη Λιοσίων εργαζόμενοι στους ΟΤΑ

Κτίριο του δήμου Αθηναίων στην οδό Λιοσίων έχει καταλάβει ομάδα εργαζόμενων στους ΟΤΑ. Οι διαδηλωτές εργαζόμενοι βρίσκονται στο χώρο ήδη από τις 06:00 και διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα, στην οποία τίθενται, είτε αυτοί, είτε συνάδελφοί τους. Οι διαδηλωτές ανάρτησαν πανό έξω από το κτίριο και διεκδικούν να δουν τον διοικητή του δεύτερου δημοτικού διαμερίσματος.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημά τους μέσω των δημοτικών Αρχών, πλην όμως, το πιθανότερο είναι τα στελέχη της διοίκησης του δήμου Αθηναίων να δηλώσουν αναρμόδια, καθώς τα όσα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο περί διαθεσιμότητας, αποτελούν κύρια κυβερνητική πολιτική καθ' επιταγήν της τρόικας.

Στόχος των διαδηλωτών, σύμφωνα με τα όσα τονίζουν είναι να μην επιτευχθεί η υπαγωγή σε διαθεσιμότητα-μετάθεση ή απόλυση υπαλλήλων τουλάχιστον μέχρι το 2016. "Υπ' ατμόν" και οι υπάλληλοι του υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οι οποίοι απεργούν και πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της Αχαρνών.