Άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό για να αυτοκτονήσει

Στις ράγες του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας έπεσε πριν από λίγο ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ευτυχώς όμως ο οδηγός ακινητοποίησε το συρμό και ο νεαρός άνδρας είναι καλά στην υγεία του, έχοντας μόνο κάποιες αμυχές.

Αυτή την στιγμή έχουν διακοπεί τα δρομολόγια του μετρό με κατεύθυνση προς αεροδρόμιο και οι επιβάτες με προορισμό το μετρό επιβιβάζονται στον προαστιακό σιδηρόδρομο, ενώ με καθυστερήσεις διεξάγονται και τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Αεροδρόμιο - Αγία Μαρίνα.

Κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση προς το Αεροδρόμιο, από τις 11:20 και έπειτα.

Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ο ελληνικής υπηκοότητας 35χρονος που έπεσε, στις 09:40, στις γραμμές του μετρό στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πτώση σημειώθηκε την ώρα που ο συρμός έμπαινε στον σταθμό και παρέσυρε τον 35χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο χέρι και σε άλλα σημεία του σώματος του.

Από την Αστυνομία εξετάζεται η εκδοχή της απόπειρας αυτοκτονίας.