Οι ιατροδικαστές συμφωνούν: Δε θάφτηκε ζωντανή η 49χρονη στην Περαία

Απορρίπτουν το ενδεχόμενο της νεκροφάνειας και διαψεύδουν ότι ξύπνησε μέσα στο φέρετρο

Τέλος στο θρίλερ με την 49χρονη γυναίκα που οι συγγενείς της καταγγέλλουν ότι πέθανε αφού πρώτα θάφτηκε ζωντανή στην Περαία Θεσσαλονίκης, δίνουν οι ιατροδικαστές που κλήθηκαν να εξετάσουν τη σορό και να ρίξουν φως στο μακάβριο μυστήριο.

Ενώ αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι τρεις ιατροδικαστές (από το Διαβαλκανικό, την οικογένεια του θύματος και ο επικεφαλής, κ. Ματθαίος Τσούγκας), φέρονται, σύμφωνα με πληροφορίες, να συμφωνούν ότι η 49χρονη δεν θάφτηκε ζωντανή, αποκλείοντας την περίπτωση της νεκροφάνειας και του θανάτου από ασφυξία μέσα στο φέρετρο.

Συγκεκριμένα, οι τρεις επιστήμονες συμφωνούν ότι η ώρα του θανάτου της γυναίκας είναι αυτή που δόθηκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλευόταν. Όπως υποστηρίζουν η γυναίκα πέθανε στις 6.30 το πρωί  και δεν υπάρχει καμία περίπτωση νεκροφάνειας.

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είχε εκδώσει ιατρικό ανακοινωθέν, στο οποίο αναφέρεται ότι στις 25/9/2014 και ώρα 6.31 π.μ. διαπιστώθηκε από τον ειδικό γιατρό ο κλινικός θάνατος της Κ.Δ.Ζ., η οποία ήταν σε τελικό στάδιο καρκίνου.