Αλλάζει πάλι ο καιρός – Πού θα βρέξει

Τοπικές βροχές κατά περιόδους έντονες, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, αναμένουμε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν σποραδικές νεφώσεις, αυξημένες κατά διαστήματα, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης στο βόρειο Ιόνιο, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν τις απογευματινές ώρες και στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 14 έως 29 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 30 στη δυτική Ελλάδα, 18 έως 29 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 30 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά με ένταση έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα είναι κατά διαστήματα ενισχυμένο. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια – βορειοανατολικά έως 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές κυρίως ώρες 5 με 6 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας στο weather.gr.