Το τελευταίο “αντίο” στον Αντώνη Βαρδή

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης έγινε η κηδεία του Αντώνη Βαρδή και πλήθος κόσμου συνέρρευσε να πει το "τελευταίο αντίο" στο μεγάλο καλλιτέχνη που έχασε τη μάχη με το καρκίνο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία, ενώ η ταφή έγινε στο Νεκροταφείο Παιανίας. Η οικογένεια του μουσικού έχει ζητήσει να μη δοθούν χρήματα σε στεφάνια, κατόπιν επιθυμίας του Αντώνη Βαρδή και αντ' αυτού το ποσό να δοθεί σε άπορους συμπολίτες.

Εκτός από τη συντετριμμένη οικογένειά του, τον Αντώνη Βαρδή συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία πολλοί φίλοι και συνάδερφοι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μερικοί απ' αυτούς είναι η πρώην σύζυγός του, Χριστίνα Μαραγκόζη (σημειώνεται ότι η κόρη του μουσικού, Καλλιστώ, δεν επιθυμούσε την παρουσία της στην κηδεία), ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Νταλάρας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, η Χαρούλα Αλεξίου, η Ελένη Δήμου, ο Γιάννης Πάριος και ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη Νατάσσα Θαοδωρίδου.