Στο ΠΑΣΟΚ οι καθαρίστριες – Διαμαρτυρία αστυνομικών

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, ήδη από τις 09:30 της Δευτέρας 2 Ιουνίου και για περισσότερες από πεντέμιση (!) ώρες.

Οι καθαρίστριες συνεχίζουν μαχητικά τον αγώνα τους και διαμαρτύρονται για τη μη επαναπρόσληψή τους, παρά τις δικαστικές αποφάσεις που τις δικαιώνουν.

Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών αποχώρησαν από τα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ελευθερώνοντας την είσοδό τους, λίγο μετά τις 15:00 της Δευτέρας.

Προηγουμένως, αντιπροσωπεία των καθαριστριών είχε συνάντηση με τον γραμματέα της ΚΕ του Κινήματος, Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό διευθυντή, Νίκο Σαλαγιάννη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΠΑΣΟΚ μετά τη συνάντηση, έπειτα από την ενημέρωση που έγινε από την αντιπροσωπεία των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, ο Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε την άποψη του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση οφείλει να σεβαστεί τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Εξάλλου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί και απολυμένοι δημοτικοί αστυνομικοί έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, με αίτημα την απορρόφηση των 226 δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν σε νέα θέση εργασίας.