Από λευχαιμία πάσχει ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα – Η επίσκεψη Ρέμου

Στο πλευρό του αδερφού του διεθνούς ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη, βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος κατά τη διάρκεια ταξιδιού που έκανε στην Αυστραλία για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο τραγουδιστής, που βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στη χώρα για περιοδεία, μόλις ενημερώθηκε ότι στο δημόσιο νοσοκομείο Alfred της Μελβούρνης νοσηλεύεται ο 34χρονος αδερφός του Έλληνα αμυντικού της Βερόνα, έσπευσε να τον επισκεφθεί και να του δώσει κουράγιο, καθώς ο 34χρονος διαγνώστηκε πριν από ημέρες με λευχαιμία.

Ο Δημήτρης χάρηκε πάρα πολύ όταν είδε τον Αντώνη. Ο 34χρονος νοσηλεύεται ήδη εδώ και δύο εβδομάδες στο αυστραλιανό δημόσιο θεραπευτήριο και οι γιατροί συνεχίζουν να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για εκείνον.

Όσο για το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, προς το παρόν είναι άγνωστο, καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί πρώτα ο κύκλος θεραπειών που έχει αποφασιστεί από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν στο Alfred, το οποίο αποτελεί ένα από τα κορυφαία δημόσια θεραπευτήρια της Μελβούρνης.

Ο Δημήτρης Μόρας χάρισε μια φανέλα του αδερφού του, με τον αριθμό 18, στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είναι γνωστό ότι είναι λάτρης του ποδοσφαίρου.