Οι τελευταίες ώρες της ζωής του Σάκη Μπουλά

Η μάχη με τον καρκίνο που έδωσε ο Σάκης Μπουλάς δεν τον πτόησε από το να συνεχίσει αυτό που έκανε και αυτό που του έδινε ζωή.

Αυτό, φαίνεται να πίστευε, ότι θα του έδινε τη δύναμη να αντιμετωπίσει τα κακά μαντάτα, τα οποία πληροφορήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα.

Η φράση του Λάκη Παπαδόπουλου είναι χαρακτηριστική για το πώς ένιωθε και πώς σκεφτόταν ο δημοφιλής ηθοποιός: "Όταν το έμαθε, θα μπορούσε να πάρει τη σύντροφό του και να κάνει το γύρω του κόσμου, όμως εκείνος δεν το έπραξε. Δούλευε σαν το μυρμήγκι μέχρι το τέλος. Διότι αυτό γούσταρε να κάνει. Αυτό του έδινε ζωή".

Μέσα στο Δεκέμβριο, η υγεία του παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του ήταν εξουθενωμένος.

Στην αρχή της σεζόν, τον περασμένο Οκτώβριο, είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται στη μουσική παράσταση "Γκαγκαντίν: Οι γενναίοι της νύχτας", μαζί με τους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

Ωστόσο, όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, διέκοψε τις εμφανίσεις του.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Ήταν 60 ετών.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο "Υγεία", όπου νοσηλευόταν, αναφέρει: "O Aθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια".