Ηλιόλουστη εβδομάδα, βροχές από Κυριακή

Βροχές και καταιγίδες έρχονται από την επόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, μετά από μια γενικά ηλιόλουστη εβδομάδα με αίθριο καιρό.

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού τριών έως επτά ημερών που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα κινηθεί ελάχιστα πτωτικά την Παρασκευή.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου θα υπάρξει τοπικά περιορισμένη ορατότητα και μόνο τις πρωινές ώρες, αλλά όλο το ερχόμενο τετραήμερο ο καιρός προβλέπεται σχετικά αίθριος.

Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται αναμένεται μικρή περαίτερω πτώση της θερμοκρασίας, σε σχέση με τα πτωτικά επίπεδα της Παρασκευής και τότε, κυρίως την Κυριακή, θα κάνουν την εμφάνισή τους και οι βροχές.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 19-02-2014

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 20-02-2014

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 21-02-2014 και Σάββατο 22-02-2014

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Πρόσκαιρη βελτίωση το απόγευμα του Σαββάτου.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, οι οποίοι το Σάββατο σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Κυριακή 23-02-2014

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Διαβάστε αναλυτικά για πρόγνωση καιρού σε κάθε πόλη της Ελλάδας, στο weather.gr.