Χάος στη λεωφόρο Κηφισού – Πετρέλαιο στο οδόστρωμα

Λίγο έβρεξε στην Αθήνα και αμέσως προκλήθηκε κίνηση σε κεντρικούς άξονες της πόλης.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατούσε από τις 07:00 της Τετάρτης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν νταλίκα γλίστρησε και "δίπλωσε" κλείνοντας λωρίδες της κυκλοφορίας, την ώρα που πολλοί οδηγοί κατευθύνονται προς τη δουλειά τους.

Μετά τις 08:00, το πρόβλημα χειροτέρεψε, καθώς από την νταλίκα χύθηκε πετρέλαιο στο οδόστρωμα, επειδή τρύπησε το ρεζερβουάρ της μηχανής.

Η κίνηση στην εθνική οδό, στο ύψος της Λεωφόρου Αχαρνών, γίνεται με ρυθμούς χελώνας, επειδή ξεκίνησε επιχείρηση περισυλλογής του πετρελαίου από το οδόστρωμα.

Οι κλειστές κυκλοφοριακές λωρίδες έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μποτιλιαρίσματος πολλών χιλιομέτρων, που συνεπάγεται ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Μέχρι και τις 10:00 της Τετάρτης, για να φτάσει κανείς στη λεωφόρο Αχαρνών στο ρεύμα προς Πειραιά, θα πρέπει να περάσει από ουρά εννέα χιλιομέτρων.

Επίσης, στην έξοδο της λεωφόρο Κηφισού, από Πειραιά προς λεωφόρο Τατοΐου, γίνονται έργα συντήρησης του οδοστρώματος, καθώς και στην έξοδο προς Ιερά Οδό, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο μεταξύ, κλειστή είναι η λεωφόρος Βουλιαγμένης, στη συμβολή με Αγίου Βασιλείου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους στο news.gr.