Ο πατέρας στραγγάλισε την 6χρονη Στέλλα και την πέταξε στα σκουπίδια

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 61χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα...

H υπόθεση της εξαφάνισης του 6χρονου κοριτσιού εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ το οποίο είχε δραματικό επίλογο, αφού λίγο πριν από τα μεσάνυχτα βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αγία Βαρβάρα.

Η εξάχρονη Στέλλα μετά από δεκαέξι ώρες ερευνών βρέθηκε νεκρή σε ένα κάδο απορριμμάτων, καθώς φέρεται να στραγγαλίστηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να εξαφανίσει το άψυχο κορμάκι της κόρης του.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε μέσα σε σακούλα στον κάδο απορριμμάτων χωρίς να έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια θανάτου αν και όλα δείχνουν ότι πιθανότατα το στραγγάλισε.

Ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, από την πρώτη στιγμή προκάλεσε τις υποψίες των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. αφού έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις για τις συνθήκες εξαφάνισης της κόρης του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 61χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και ανέφερε ότι στο σπίτι του διαπραχθεί διάρρηξη και εξαφανίστηκε η μόλις έξι χρόνων κόρη του, Στέλλα. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Ο άνδρας ανέφερε ότι όταν ξύπνησε, είδε ότι το ένα από τα δύο δίδυμα εξάχρονα παιδιά του απουσίαζε.

Τόνισε, μάλιστα, ότι το παιδί έχει κινητικά προβλήματα και θα ήταν δύσκολο να μετακινηθεί μόνο του. Συμπλήρωσε ότι κάποια στιγμή, μέσα στη νύχτα, είχε αφήσει τα κλειδιά στην εξώπορτα.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι ο πατέρας του κοριτσιού είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις κάνοντας τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση, να ερευνούν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση τον υπέβαλλαν σε εξαντλητική ανάκριση και η υπόθεση από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας πέρασε στα χέρια του τμήματος ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αξιωματικούς ήταν ότι ο πατέρας δήλωσε καθυστερημένα την εξαφάνιση.

Πρώτα πήγε το δεύτερο παιδί του στο σχολείο και μετά ειδοποίησε την ελληνική αστυνομία, πηγαίνοντας ο ίδιος στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας και όχι καλώντας άμεσα το 100.

Η μητέρα του παιδιού νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και βγήκε άρον άρον μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της.

Η ομολογία του 61χρονου πρώην αστυνομικού

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των αστυνομικών. Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός «έσπασε» και ομολόγησε την ανατριχιαστική πράξη του. «Φταίει η κακιά στιγμή. Ηταν ένα ατύχημα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 61χρονος πρώην αστυνομικός είπε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τη Στέλλα, απλά ήθελε να την ηρεμήσει επειδή εκείνη έκλαιγε διαρκώς γιατί της έλειπε η μαμάς της που ήταν στο νοσοκομείο. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς την πήρε αγκαλιά και την έσφιξε πάνω του με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να πεθάνει από ασφυξία.

Στη συνέχεια πήρε το πτώμα το τοποθέτησε σε μια σακούλα σκουπιδιών και πέταξε τη σορό της εξάχρονης σε ένα κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Το σώμα του ανηλίκου κοριτσιού είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και είχε πεταχτεί στο κάδο απορριμμάτων.

Μετά από λίγη ώρα έφτασε αυτοκίνητο γραφείου τελετών αλλά και ιατροδικαστής και το άψυχο κορμάκι της Στέλλας μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία και να εξακριβωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου της.