Τροχαίο Θήβα: “Να μη συμβεί σε κανέναν κάτι όπως στον Ανδρέα μου”

Τι είπε η μητέρα του στο Star

"Ήταν ένα παιδί λαμπρό σε όλα. Στο μυαλό, στην ψυχή, στην καρδούλα του και παρά την ηλικία του είχε φτάσει πολύ ψηλά σε όλα. Με ό,τι καταγινόταν στην εταιρεία το κατάφερνε. Είχε κάνει πολύ καλές σπουδές και έφτιαχνε το μέλλον του. Είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του ως μηχανολόγος μηχανικός και έκανε την πτυχιακή του, περιμένοντας να πάρει το πτυχίο του. Είχε πολλά ενδιαφέροντα".

"Τους τελευταίους μήνες δούλευε σε μία εξαιρετική ναυτιλιακή εταιρεία, την οποία υπεραγαπούσε και ήταν ο χώρος που του άρεσε να δουλεύει και βρήκε πολλή αγάπη εκεί. Όταν θα ολοκλήρωνε τον κύκλο της προετοιμασίας του, θα πήγαινε στο εξωτερικό να κάνει μεταπτυχιακά και θα τα κατάφερνε γιατί ήταν λαμπρός".

"Με το Γιώργο ήταν συμμαθητές από τη σχολή Μωραΐτη. Παρότι είχαν άλλη πορεία ζωής έκαναν πολλά πράγματα μαζί ακόμα και τώρα που ο ένας ζούσε εδώ και ο άλλος στην Αμερική".

"Είναι πολύς καιρός που ορίζει τη ζωή του. Για το τι κάνει στις διακοπές του με ενημέρωνε εκ των υστέρων για το πόσο ωραία περνούσε".

Στέλνοντας ένα μήνυμα στους γονείς είπε: "Να αγαπάνε τα παιδιά τους, να φυλάνε τα παιδιά τους και να τα έχουν μαζί τους πολλά χρόνια. Να εύχονται να μην τους συμβεί τίποτα σαν αυτό που συνέβη στον Ανδρέα μου, που κόβει το νήμα της ζωής πολύ νωρίς".