Γερμενής: Μου επιτέθηκαν 30 παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ

"Οι προθέσεις της συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές, ήθελαν την εξόντωσή μου"

Ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής στέλνει το δικό του μήνυμα στους "παρακρατικούς του ΣΥΡΙΖΑ", όπως αναφέρει σε βίντεο.

Η επίθεση έγινε με σιδηρολοστούς και σπρέι αερίου και ο βουλευτής, σύμφωνα με την περιγραφή του, αμύνθηκε, απέκρουσε την επίθεση και έτρεψε αυτούς που του επιτέθηκαν σε φυγή.

«Με τέτοιου είδους επιθέσεις είτε σε εμένα είτε στα στελέχη της Χρυσής Αυγής είτε στους οπαδούς του κινήματος δεν πρόκειται να μας νικήσουν. Ο δίκαιος αγώνας της ΧΑ, του μόνου πατριωτικού φορέα στην Ελλάδα, θα αντισταθεί και να είστε σίγουροι πως η τελική νίκη θα είναι δική μας», κατέληξε ο Γιώργος Γερμενής λέγοντας στο τέλος της δήλωσής του: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω η Ελλάδα».

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια στο Μαρούσι και την επίθεση έκαναν περίπου 30 άτομα που τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο βουλευτής, μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες. 

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση: 

"Σήμερα το πρωί, δέχτηκα δολοφονική επίθεση στο Μαρούσι από εγκληματική ομάδα 30 παρακρατικων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μου επιτέθηκαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα βόρεια προάστια. Οι προθέσεις αυτής της συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές και θέλανε την εξόντωσή μου. Μας επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς, με σπρέι αερίου, αμύνθηκα, απέκρουσα την επίθεσή τους και τους έτρεψα σε φυγή. Θέλω να πω τούτο: Με τέτοιου είδους επιθέσεις, τόσο εμένα εναντίον μου, όσο και των στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και των οπαδών του κινήματος δεν πρόκειται να μας λυγίσουν. Ο δίκαιος αγώνας της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού πατριωτικού φορέα της Ελλάδας, θα αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις και να είστε σίγουροι ότι η τελική νίκη θα είναι δική μας. Ζήτω  η Χρυσή Αυγή, ζήτω η Ελλάδα".