Γκλέτσος για Ερντογάν: Κάνει δηλώσεις ο σουλτάνος, το γελοίο υποκείμενο

"Καλό είναι να παίρνουμε λίγη τιμή και δύναμη από τον ελληνικό στρατό και την ελληνική σημαία" δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας

Με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, που έγινε στο ΚΕΥΠ Λαμίας, όπου οι νεοσύλλεκτοι της 2016 Ε' ΕΣΣΟ ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα. Ο Δήμαρχος Στυλίδας επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Σουλτάνο, αλλά και στους υποστηρικτές του, μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε στο LamiaReport: «Έχουμε δηλώσεις από τον σουλτάνο, το γελοίο υποκείμενο αυτό, που μιλάει για τις συνθήκες και την περίεργη όρεξή του». Παράλληλα , «τα έχωσε» και στους Ευρωπαίους για την στάση τους απέναντι στα λεγόμενα Ερντογάν.

«Από την άλλη έχουμε τους γελοίους -και Ευρωπαίους-να αμφισβητούν κάποια λυμένα θέματα, οπότε καλό είναι να παίρνουμε λίγη τιμή και δύναμη από τον ελληνικό στρατό και την ελληνική σημαία», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά Τούρκος πρόεδρος εκφράζει δημοσίως τη διαφωνία του για τη Συνθήκη της Λωζάνης, με βάση την οποία δημιουργήθηκε η σύγχρονη Τουρκία. Ουσιαστικά ο Ερντογάν με τις χθεσινές του δηλώσεις αμφισβητεί το μισό Αιγαίο.

Δείτε τι είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στο LamiaReport.