Κόκλας: Πώς από το θέατρο μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η απογευματινή παράσταση, ο ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία

Εκτάκτως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός, Κώστας Κόκλας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, ενώ βρισκόταν στη σκηνή του θεάτρου Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης για την παράσταση "Γαμπροί για πούλημα".

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η απογευματινή παράσταση, ο ηθοποιός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και παρουσίασε εφίδρωση.

Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα να ζητήσει από τους υπεύθυνους του θεάτρου να καλέσουν ασθενοφόρο. Το ασθενοφόρο έφτασε στο θέατρο εγκαίρως και μετέφερε τον ηθοποιό, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Οι γιατροί αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για έμφραγμα και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είχε δύο βουλωμένες αρτηρίες. Αμέσως υποβλήθηκε σε στεντ και οδηγήθηκε στην εντατική εκτός κινδύνου. 

Απ ότι φαίνεται σωτήριο αποδείχθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός ήταν με τους συναδέλφους του στο θέατρο και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο. Φυσικά ενημερώθηκε άμεσα και η οικογένεια του ηθοποιού. Τα κοντινά του πρόσωπα βρέθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκονται στο πλευρό του.

Χθες, μάλιστα ήταν και οι τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού των Ρέππα, Παπαθανασίου  «Γαμπροί για πούλημα». Οι συνάδελφοι του Κώστα Κόκλα, που πρωταγωνιστούν μαζί του, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέτα Βλαβιανού, Σοφία Βογιατζάκη και Μάνος Ιωάννου, βρέθηκαν και εκείνοι στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας στιγμή.