Εικόνες που σοκάρουν: Φόλες σε δεκάδες ζώα στη Χαλκιδική

Η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Νέας Προποντίδας κάνει λόγο για μακελειό

Μεγάλος αριθμός ζώων δηλητηριάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

Άγνωστοι σκόρπισαν φόλες με στόχο την εξόντωση των αδέσποτων, σκοτώνοντας αρκετά από αυτά. Η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Νέας Προποντίδας κάνει λόγο για μακελειό, για φόλες παντού, για αθώα πλάσματα που ξεψύχησαν στα χέρια τους γεμάτα πόνο, με μάτια θολά, με φρικτά ουρλιαχτά που θολώνανε τα πάντα...

Επίσης κάνει έκκληση στους κτηνίατρους του Δήμου Νέας Προποντίδας να συμπράξουν οποιαδήποτε ώρα και μέρα σε τέτοια περιστατικά, τονίζοντας ότι "τα ζώα χρειάζονται βοήθεια σε αυτές τις καταστάσεις, δεν γίνεται να πεθαίνουν έτσι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...."

"Η ΕΘ.Ο.ΔΗ.Π. κάνει έκκληση στην δημοτική αρχή να ενημερώσει τους τοπικούς προέδρους για τη νόμιμη διαδικασία, τους υπαλλήλους καθαριότητας για τις νόμιμες διαδικασίες στη περισυλλογή των πτωμάτων.

Και τέλος καλεί τους πολίτες να ενεργοποιηθούν, να απαιτήσουν την δικαιοσύνη απέναντι σε εγκλήματα εις βάρος αθώων ψυχών. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 100€ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ή ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...ΕΛΕΟΣ!! Οι δολοφόνοι πρέπει να πληρώσουν!» καταλήγει η ανακοίνωση τους", σημειώνεται.