Κάλεσμα για τη διάσωση σκυλίτσας με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σοκάρουν οι εικόνες της σκυλίτσας, που περιέθαλψαν οι εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, καθώς βρέθηκε γεμάτη τσιμπούρια και κινδυνεύει αυτή τη στιγμή με σηψαιμία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε ακρωτηριασμό της ουράς της. 

Η ζωόφιλοι της Ηλιούπολης απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την προσπάθειά τους, προκειμένου να μπορέσουν να διασώσουν το ζώο. 

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

"Η μικρή είναι, όπως σίγουρα μπορείτε να δείτε, σε άθλια κατάσταση. Δεν ξέρουν αν έχουμε δει ξανά τόσο τσιμπούρια... Η ουρά της... χωρίς λόγια. Δεν έχουμε λόγια. Χρωστάμε πολλά λεφτά στους κτηνιάτρους αλλά θα το παλέψουμε. Για εκείνη και για όλα τα άλλα.
Μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο για να ακρωτηριαστεί η ουρά της και να ελπίσουμε ότι θα αποφύγει τη σηψαιμία. Θα ενημερώσουμε για ότι νεότερο. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό του σωματείου μας".

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Piraeus Bank):
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237

ή Paypal: [email protected]

Για οποιοδήποτε ποσό καταθέτετε, μην ξεχνάτε να στέλνετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected] ώστε να σας στείλουμε απόδειξη είσπραξης.
Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά.

Facebook page