Οι γονείς της 4χρονης Άννυ φαίνεται ότι γνωρίζουν την τύχη του παιδιού

Μια οικογενειακή ιστορία... κουβάρι αποκαλύπτεται πίσω από την τραγική εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ από τη Βουλγαρία, ιστορία που οξύνει ακόμη περισσότερο την ανησυχία για την τύχη του μικρού παιδιού. Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από την περιοχή του κέντρου της Αθήνας, κοντά στην πλατεία Ομονοίας. Η μητέρα της μικρής πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις κατά τις καταθέσεις της ενώ θολές και περίεργες είναι και οι εξηγήσεις που έδωσε ο 28χρονος άνδρας που φέρεται να είναι ο βιολογικός μπαμπάς της Άννυ.

Ο 28χρονος, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία με θέματα ναρκωτικών, είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της Άννυ του έδωσε το παιδί προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία. Σύμφωνα με το Έθνος, ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς: "ξύπνησα το πρωί και το παιδί είχε εξαφανιστεί".

Στην Ασφάλεια Αττικής έδωσε κατάθεση και η γιαγιά της μικρής, μητέρα του 28χρονου, η οποία υποστήριξε πως κράτησε στο σπίτι της το παιδί ένα μήνα περίπου, επειδή η μητέρα της μικρής είχε φύγει ταξίδι στη Γερμανία. Όπως φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς, μία ημέρα πριν εκείνη γυρίσει έδωσε ξανά τη μικρή στο γιο της.

Η μητέρα της 4χρονης, παραδέχτηκε ότι αρχικά είπε ψέμματα στην αστυνομία ότι έδωσε το παιδί σε μια φίλη της κι εκείνη το έχασε. "Είπα για τη φίλη μου για να καλύψω τον πατέρα της μικρής που την έχασε" είπε η 25χρονη μητέρα.

Η μικρή Άννυ πάντως είχε ζητήσει και προσπαθήσει να φύγει πολλές φορές από το σπίτι και ήθελε να πάει στην άλλη γιαγιά της, στη Βουλγαρία, με την οποία μεγάλωσε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, και να ζήσει μαζί της. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πάντως εκτιμούν ότι το ζευγάρι των δυο Βούλγαρων (η 25χρονη μητέρα και ο 28χρονος πατέρας) γνωρίζουν τι έχει συμβεί στη μικρή Άννυ. Και οι δυο κρατούνται στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται κατ' αντιπαράσταση. Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι στην κατοχή της 25χρονης βρέθηκαν 4.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η ίδια δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει επαρκώς στους αστυνομικούς. Εκφράζονται φόβοι πάντως ακόμη και για τη ζωή της Άννυ. 

Ακόμη, η αστυνομία εκτιμά πως ο 28χρονος προσπαθούσε να εμποδίσει την 25χρονη να φύγει στη Γερμανία καθώς η πιθανή φυγή της θα έκοβε ένα σημαντικό "έσοδο" για την αγορά ναρκωτικών ουσιών, χρήση των οποίων κάνει το ζευγάρι.