Αδερφός Πολλάτου :”Ερχόταν να με σταυρώσει και τη σταύρωσα εγώ”

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κεφαλονιά έγινε η κηδεία της 31χρονης πρωταθλήτριας και ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής, Άννα Πολλάτου, και συγκεκριμένα στη Μητρόπολη Αργοστολίου.

Η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν για αδιευκρίνιστους λόγους της ξέφυγε ο έλεγχος του αυτοκινήτου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα στο εθνική οδό Πατρών Πύργου.

Τραγική φιγούρα ο αρραβωνιαστικός της με τον οποίο θα παντρευόντουσαν τον Σεπτέμβριο στην εκκλησία, και που σήμερα τη συνόδευσε για τελευταία φορά. Τα αίτια του τροχαίου, που προκάλεσαν το θάνατό της, παραμένουν άγνωστα, ενώ όπως παραδέχτηκε ο αδερφός της το ταξίδι αυτό το πραγματοποίησε «για να με ψηφίσει».

Ο αδερφός της κατέβαινε υποψήφιος σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές. "Ερχόταν να με σταυρώσει και την σταύρωσα εγώ", ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή του Star. Η Άννα τα κατάφερε όλα μόνη της με την αξία της, ήταν τσαμπουκάς… Πάντα χαμογελούσε, πάντα από μωρό… Αγαπούσε τον καθένα. Όποιον και αν της έφερνε πισώπλατη μαχαιριά δεν έλεγε τίποτα", ανέφερε, για να προσθέσει: "Μας έκανε πάντα περήφανους, μόνο περήφανους. Πάντα μόνο χαρές». «Το όνειρό της ήταν να κάνει οικογένεια, αλλά δεν πρόλαβε. Ήταν εδώ με τον αρραβωνιαστικό της… στην εκκλησία που θα την κηδέψουμε", καταλήγει ο αδερφός της.